General

Varies famílies al mig de Guardiola de Berguedà sense ADSL

Tot i que des de Xarxa Tecnològica demanem el desplegament de banda ampla als pobles de la comarca que no hi ha, no podem ignorar que hi ha ocasions en que les operadores busquen raons fàcils per no donar servei de qualitat als clients i els fan anar amb qualsevol cosa. Hem conegut diferents casos, però el darrer del que tenim informació es troba al mig de Guardiola de Berguedà.

En aquest poble actualment es pot contractar amb línia telefonica amb parell de coure ADSL fins a 20 megues i VDSL fins a 30 megues. Malgrat això i per no fer una escomesa i soterrar els fils, unes famílies es troben en situació de precarietat i només tenen servei amb Iberbanda per wimax de 1 mega. Aquest servei te un cost per mega totalment abusiu, i el més ridícul es que els seus veïns porta per porta si tenen banda ampla.

Seria molt bo per la comarca que les operadores de telecomunicacions tinguin com a principi les persones i no els diners, i si no ho fan, seria molt bo que les diferents administracions públiques prenguin un paper protagonista en aquest drama per tal que tingui un final favorable per aquestes famílies.

 

Sin título-1

Detall de l’edifici i les antenes de Iberbanda

 

Sin título-2

Situació de l’edifici al mig de Guardiola de Berguedà

 

Sin título-4

Situació dels cables per les façanes. Estan facil com passar un cable més. No serà gaire pitjor més.

 

baixagot

 

Sembla que per alguns aquesta és la comunicació que haurien de tenir als pobles de muntanya

Comments are closed.

Powered by: Wordpress