General

Andreu Veà al Berguedà

IMG_2332505280788

A la foto l’Andreu Veà amb el president de Xarxa tecnològica

L’Andreu ens va visitar el passat dia 29 sobre “Fibra òptica i empresa”, on també va explicar la seva proposta de cablejar tota Catalunya de manera que el govern per uns 750 milions d’euros faria les arribades fins a cada poble, i cadascú pagaria l’escomesa de casa seva. També va explicar que hi ha algun poble en funcionament ja d’aquesta manera, en el que als usuaris els hi surt 10€ al mes per 100 megues simètrics.

Aquí recordem que lla nostra campanya “Volem que ens toqui la fibra” es basa en aquest document del senyor Veà, que ja ens va entregar fa uns mesos.

2 Comments

 • 16 de maig de 2014 - 15:31 | Permalink

  Endavant Berguedà. Per a tots aquells que vulguin aprofondir en la idea de “Voluntaris per la fibra: Cal il.luminar de nou Catalunya”, podeu accedir al document estratègic amb recomenacions tàctiques totalment gratuit .

 • 16 de maig de 2014 - 15:33 | Permalink

  Endavant Berguedà. Per a tots aquells que vulguin aprofondir en la idea de “Voluntaris per la fibra: Cal il.luminar de nou Catalunya”, podeu accedir al document estratègic amb recomenacions tàctiques totalment gratuit . http://wiwiw.org/FibraCat.pdf

 • Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Powered by: Wordpress