General

La farmàcia de Bagà, incomunicada més de 10 dies

farmacia1

 

farmacia2

Des de Xarxa Tecnològica volem fer denúncia pública de la situació en que es troba la farmàcia de Bagà, a l’alt Berguedà  que està fa més de 10 dies sense telèfon ni internet per un problema entre les companyies de Movistar i Vodafone. S’ha parlat amb les diferents companyies i ningú dona una explicació formal del que ha passat ni quan tornarà a la normalitat. El que va començar com un canvi a Vodafone es troba actualment en la situació de que els clients que truquen senten una locució “el telefono no existe”. S’han fet diferents reclamacions per reactivar el número, i sembla ser que el número actualment consta com abonat a Movistar, però no hi ha re-intents de reactivar el servei.

 

Des de Xarxa Tecnològica creiem que quan es tracten temes que poden tenir una base en la salut de la nostra població, el tractament per part de la companyia hauria de ser “extraordinàriament escrupolós” i no extraordinàriament vergonyós.

 

 

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress